Ingredients:
·        
2 tomàquets de la pera
·        
Olives verdes
·        
Oli oliva
·        
Vinagre
·        
Orenga
·        
Sal
·        
Tàperes
·        
2 patates
·        
1 ceba vermella
·        
1 llauna de ventresca de tonyina
amb oli d’oliva
Procediment:
Tallem la ceba en juliana i la
posem en remull amb vinagre i aigua. (ho deixem 10 minuts). Ho posem a escorre.
Netegem be les patates amb un
raspall (les bullirem amb pela), i les deixem coure uns 20m. Deixem refredar.  Les pelem i les tallem a làmines d’un cm. (
També es poden servir amb pela).
En un vol col.loquem les patates,
el tomàquet a rodanxes, la ceba , les tàperes i les olives, posem oli i sal i
després damunt la ventresca de la tonyina.
Per 2 persones 
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Vi triat per acompanyar:  Verdera Blanc 2013(Empordalia)
 

 
 
No havia sentit mai aquest nom de pantesca. Sembla una amida boníssima, amb tot el que porta, Maite!
ResponEliminasiiii la baix trobar a un blog de cuina-revista.. el comidista blog el pais
Elimina