dimecres, 28 de maig de 2014

Amanida pantesca


Ingredients:


·         2 tomàquets de la pera
·         Olives verdes
·         Oli oliva
·         Vinagre
·         Orenga
·         Sal
·         Tàperes
·         2 patates
·         1 ceba vermella
·         1 llauna de ventresca de tonyina amb oli d’oliva


Procediment:

Tallem la ceba en juliana i la posem en remull amb vinagre i aigua. (ho deixem 10 minuts). Ho posem a escorre.
Netegem be les patates amb un raspall (les bullirem amb pela), i les deixem coure uns 20m. Deixem refredar.  Les pelem i les tallem a làmines d’un cm. ( També es poden servir amb pela).
En un vol col.loquem les patates, el tomàquet a rodanxes, la ceba , les tàperes i les olives, posem oli i sal i després damunt la ventresca de la tonyina.


Per 2 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  20 m

Vi triat per acompanyar:  Verdera Blanc 2013(Empordalia)

2 comentaris:

  1. No havia sentit mai aquest nom de pantesca. Sembla una amida boníssima, amb tot el que porta, Maite!

    ResponElimina
    Respostes
    1. siiii la baix trobar a un blog de cuina-revista.. el comidista blog el pais

      Elimina