divendres, 23 de maig de 2014

Amanida estil xinesa




Ingredients:

·         Enciam
·         Alfals
·         Pernil dolç
·         Agar agar en tires
·         1 carrota
·         Vinagre d’arròs
·         Oli de girasol
·         Sucre
·         sal
 

Procediment:

Posem l’alga agar agar en remull, i als 20 m ja podem escorre.
Netegem l’enciam i el tallem. Netegem la carrota i la ratllem.
Tallem en tires el pernil.  Per fer la vinagreta barregem: el sucre, el vinagre, l’oli i una mica de sal.
Posem en un vol l’enciam , el pernil dolç, l’agar agar, alfals i la carrota. Afegim la vinagreta per damunt i ja podem servir. 

Dificultat:  molt fàcil
Temps de preparació total:  10 m
Temps de cocció:  0 m


Per acompanyar: Aigua en gas, vichi catalán

Cap comentari:

Publica un comentari