dijous, 22 de maig de 2014

Pastis de mores


Ingredients:

·         25 mores de morera
·         100 grs de sucre
·         Una mica oli oliva
·         125 gr de farina
·         3 ous
·         300 ml llet
·         Una mica de sucre glaç
·         Una mica de sal
 

Procediment:

Netegem les mores, en retiren la tija verda i ho enpolvem amb sucre glaç. Ho deixem 10 m.
Untem el motllo amb una mica d’oli. Hi distribuïm les mores en el fons.
Escalfem el forn 180º.
Tamisem la farina  en un vol perquè no és facin grumolls, afegim la sal i barregem. Incorporem el sucre. Batem els ous i també els hi afegim. Afegim la llet i remenem be fins aconseguir una barreja homogènia.
Posem la barreja al motllo i ho posem a coure 40 m.
Deixem refredar.
Podem servir tebi o fred. Afegim sucre glaç al damunt. 

Per 4 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  15 m
Temps de cocció:  40 m + 1h de repós
 

Vi triat per acompanyar: moscatell

Cap comentari:

Publica un comentari