dimarts, 10 de juny de 2014

Fideus d'arròs al curry amb ametlles



Ingredients:

·         1 ceba tendra
·         50 grs ametlles crues
·         Sal. Oli.
·         2 carrotes
·         Curry
·         Fideus arròs xinesos (mig paquet)
Procediment:

Tallem la ceba laminada ben prima. Ratllem a làmines amb el pelador les carrotes.
Partim les ametlles per la meitat.
En un Wook amb un bon raig d’oli d’oliva, sofregim les verdures, als 5 minuts hi afegim les ametlles. Reservem.
Posem a bullir l’aigua, quan bulli ho retirem del foc i afegim els fideus, els hi deixem 4 minuts i els anem remenant. Després hi passem aigua, escorre i posar al Wook.  Posem al punt de sal.

Ho remenem, deixem coure 2 minuts i afegim curry per damunt (abundament).

I servim
Per 2 persones

 
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  20 m


Vi triat per acompanyar: oliveda blanc 2013

Cap comentari:

Publica un comentari