dimarts, 21 de juliol de 2015

Amanida de Pasta per emportar

 
 
Ingredients:
·         Pasta: espirals, macarrons, cargols...
·         100 g formatge cadi a daus
·         Sal
·         Herbes aromàtiques
·         6 tires de tomàquet sec en conserva d’oli
·         1 llauna de tonyina masó
·         Favetes tendres en conserva
·         15 g tàperes
·         Olives sense pinyol
·         2 carrotes
·         100 g de pit de pollastre o de gall d’indi a daus
 
Procediment:
Bullim la pasta amb aigua amb força sal uns 10 m. Escorre i passar per sota l’aixeta per aigua freda, escorre i deixar refredar.
Netegem i ratllem les carrotes.
En un vol, hi posem les olives la pasta, les olives, els daus de formatge, els daus de gall d’indi, la carrota, les tàperes, els tomàquets secs tallats a tires i les favetes. Remenem, posem un bon raig oli d’oliva, la sal i el polsim d’herbes aromàtiques. Tapem i ho posem a la nevera perquè maceri i ja ho tenim a punt per dinar o per sopar i fins i tot per emportar a la platja aquest dies de sol
Bon dia!
Per quantes persones:4 persones.
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció:  10 m
Vi triat per acompanyar: Cervesa san Miguel

Cap comentari:

Publica un comentari