Ingredients:
·
8 patates
·
2 cebes
·
4 grans all
·
Romaní
·
Sal
·
Pebre
·
Oli oliva
·
Vinagre balsàmic
Procediment:
Pelem les patates, les cebes i els alls i ho partim
per la meitat.
Agafem una plata per posar el forn i posem un bon raig
oli d’oliva, ara hi col.loquem les patates, les cebes i els alls i el romaní. Salpebrem
i ho reguem amb una barreja d’oli i vinagre bàlsamic (menys balsàmic que oli d’oliva).
Ho posem al forn i ho posem a coure a 180º/210ª durant
45 m. (També ho podem posar a coure tot amb pela, ben net, en aquest cas hauria
de coure una mica més ).
I ja podem servir.
He tret aquesta recepta del blog : blogexquisit, però
hi he fet algun canvi.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 45 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 45 m
Vi triat per acompanyar: Jardins Blanc, de Perelada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada