dilluns, 24 d’agost de 2015

Pollastre al forn amb patates al balsàmic



Ingredients:

·         Pollastre de pagès tallat a quarts
·         4 patates
·         2 cebes
·         40 ml oli oliva
·         10 ml vinagre balsàmic
·         Sal, pebre
·         2 carrotes
·         4 grans alls
 

Procediment:

Pelem les patates, les cebes i els alls i ho partim per la meitat.
Escalfem el forn a 180º.
Agafem una plata per posar el forn i posem un bon raig oli d’oliva, ara hi col.loquem les patates, les cebes i els alls i el romaní.
Salpebrem i ho reguem amb una barreja d’oli i vinagre bàlsamic (menys balsàmic que oli d’oliva). Posem al forn.
Als 15 m, hi afegeixo el pollastre damunt i les carrotes, posem a punt de sal i pebre. amb una cullera ho reguem una mica del suc de la plata i tambe i posem una mica de romani damunt el pollastre. I ho deixem coure uns 35 m més. 

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció:  55/60 m
 

Vi triat per acompanyar: Siñols negre

 

Cap comentari:

Publica un comentari