Ingredients:
·
Pollastre de pagès tallat a
quarts
·
4 patates
·
2 cebes
·
40 ml oli oliva
·
10 ml vinagre balsàmic
·
Sal, pebre
·
2 carrotes
·
4 grans alls
Procediment:
Pelem les patates, les cebes i els alls i ho partim per la meitat.
Escalfem el forn a 180º.
Agafem una plata per posar el forn i posem un bon raig oli d’oliva, ara hi col.loquem les patates, les cebes i els alls i el romaní.
Salpebrem i ho reguem amb una barreja d’oli i vinagre bàlsamic (menys balsàmic que oli d’oliva). Posem al forn.
Als 15 m, hi afegeixo el pollastre damunt i les carrotes, posem a punt de sal i pebre. amb una cullera ho reguem una mica del suc de la plata i tambe i posem una mica de romani damunt el pollastre. I ho deixem coure uns 35 m més.
Escalfem el forn a 180º.
Agafem una plata per posar el forn i posem un bon raig oli d’oliva, ara hi col.loquem les patates, les cebes i els alls i el romaní.
Salpebrem i ho reguem amb una barreja d’oli i vinagre bàlsamic (menys balsàmic que oli d’oliva). Posem al forn.
Als 15 m, hi afegeixo el pollastre damunt i les carrotes, posem a punt de sal i pebre. amb una cullera ho reguem una mica del suc de la plata i tambe i posem una mica de romani damunt el pollastre. I ho deixem coure uns 35 m més.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 55/60 m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 55/60 m
Vi triat per acompanyar: Siñols negre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada