dimarts, 17 de novembre de 2015

Pebrot amb olives negres (Acompanyament)

 
 
Ingredients:
·         1 Pebrot vermell
·         10 olives negres sense pinyol
·         Oli
·         Sal
·         Vinagre de Mòdena
 
Procediment:
Netegem el pebrot i el tallem a tires. En una paella amb un raig d’oli d’oliva ho posem a coure a foc lent, juntament amb un bon raig de vinagre de Mòdena durant uns 20 minuts. Posem al punt de sal i afegim les olives tallades petites. Quan estiguin al seu punt, que ja desprèn aquell suc amb aquell color, ho servim amb un pols de sal.
Es increïble el gust que hi dona. Si tenim pebrots escalivats a la brasa, encara queda més gustos. 
Per quantes persones: 2
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  35 m
Temps de cocció:  25/30 m
Vi triat per acompanyar:  Estrella Damm.

Cap comentari:

Publica un comentari