Ingredients:
·
1 Pebrot vermell
·
10 olives negres sense pinyol
·
Oli
·
Sal
·
Vinagre de Mòdena
Procediment:
Netegem el pebrot i el tallem a tires. En una paella
amb un raig d’oli d’oliva ho posem a coure a foc lent, juntament amb un bon
raig de vinagre de Mòdena durant uns 20 minuts. Posem al punt de sal i afegim
les olives tallades petites. Quan estiguin al seu punt, que ja desprèn aquell
suc amb aquell color, ho servim amb un pols de sal.
Es increïble el gust que hi dona. Si tenim pebrots
escalivats a la brasa, encara queda més gustos.
Per quantes persones: 2
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 25/30 m
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 25/30 m
Vi triat per acompanyar: Estrella Damm.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada