dimecres, 18 de novembre de 2015

TIRAMISU mini

 
 
By Carles Arnall
 
 
Ingredients:
·         6 ous
·         500 g mascarpone
·         500 ml nata per muntar
·         200 g sucre
·         1 bossa melindros (tipus soletilla)
·         6 làmines de gelatina
·         Cacau
·         Cafè
·         Licor (aquest cop he fet servir frangelico)
 
Procediment:
Barrejar en un vol el cafè, el licor i el cacau.
Muntar la nata amb una mica de sucre i reservar a la nevera.
Separar les clares dels rovells.
Muntar les clares amb una mica de sal i reservar a la nevera.
Posar en remull les làmines de gelatina.
Barrejar els rovells, el mascarpone i el sucre, després afegim les clares i sobretot ho remenem suaument.
Agafem la gelatina que estava en remull, en trèiem l’aigua, posem una mica de llet calenta fins que és desfaci i seguidament ho afegim a la barreja i per últim afegim la nata.
Ho col·loquem als vasets de plàstic, i posem damunt cacau en pols i un gra de cafè (xocolata) per decorar i deixem a la nevera fins a consumir. 
Per quantes persones: (30 vasets )
Dificultat:  mitja
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció:  0
 
Vi triat per acompanyar: Cava Gramona Imperial 
 

Cap comentari:

Publica un comentari