By Carles Arnall
Ingredients:
·
6 ous
·
500 g mascarpone
·
500 ml nata per muntar
·
200 g sucre
·
1 bossa melindros (tipus soletilla)
·
6 làmines de gelatina
·
Cacau
·
Cafè
·
Licor (aquest cop he fet servir
frangelico)
Procediment:
Barrejar en un vol el cafè, el licor i el cacau.
Muntar la nata amb una mica de sucre i reservar a la
nevera.
Separar les clares dels rovells.
Muntar les clares amb una mica de sal i reservar a la
nevera.
Posar en remull les làmines de gelatina.
Barrejar els rovells, el mascarpone i el sucre,
després afegim les clares i sobretot ho remenem suaument.
Agafem la gelatina que estava en remull, en trèiem l’aigua,
posem una mica de llet calenta fins que és desfaci i seguidament ho afegim a la
barreja i per últim afegim la nata.
Ho col·loquem als vasets de plàstic, i posem damunt cacau
en pols i un gra de cafè (xocolata) per decorar i deixem a la nevera fins a
consumir.
Per quantes persones: (30 vasets )
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 0
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 0
Vi triat per acompanyar: Cava Gramona Imperial
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada