Ingredients:
·
Fideus d’arròs xinesos
·
½ pebrot vermell
·
½ carbassó
·
½ porro
·
¼ ceba
·
2 pastanagues
·
1 fulla de col - 1 branca d'api
·
Soja (en pot, líquida)
·
Oli oliva
·
sal
Procediment:
Posem l’aigua a bullir i quan ja arrenqui el vull
abaixem el foc, posem els fideus, remenem i deixem que cogui 4 minuts. Escorre
i passar aigua freda, reservar.
Tallem les verdures a bastonets. Tallem la fulla de
col a tires petites (serà la ultima que afegim al wok).
Agafem el wok, posem un bon raig oli oliva, i quan
sigui calent afegim les verdures, podem començar per les més dures i de mica en
mica afegir-hi les altres. Afegim un bon raig de soja. Posem poca sal, ja que
amb la soja ja queda fort de gust.
Quan ja estiguin al punts les verdures, afegim els
fideus i un bon raig de soja més, deixem coure 2 o 3 minuts i remenem. Ja podem
servir.
També hi podem afegim d’altres verdures, i fins i tot
grans de sèsam, curry, cúrcuma...
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 4 m+ 15/18 m + 3 m
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 4 m+ 15/18 m + 3 m
Vi triat per acompanyar: Pere punyetes, negre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada