Ingredients:
·
150 g macarrons
·
1 ou gran
·
50 g parmesà ratllat
·
2 carbassons petits
·
1 ceba petita
·
Oli
·
Sal
·
Pebre negre
Procediment:
Rentem el carbassó i el tallem a daus. El fregim en
una paella amb oli d’oliva i un cop cuits els reservem sobre paper de cuina.
Tallem la ceba trossets ben petis. En una paella gran
la sofregim. Apaguem el foc.
Posem a bullir l’aigua i que cogui la pasta.
Ara en un vol barregem l’ou i el parmesà ratllat, ha
de quedar una crema espessa. Ara que la pasta ja quasi esta cuita, afegim a l’ou,
dos cullerades d’aigua de la cocció de pasta, remenem.
Posem a escorre la pasta.
Tornem a escalfar la ceba, hi afegim la pasta i tot
seguit el carbassó, la crema d’ou i parmesà, remenem perquè quedi quallat, però
no del tot, sal pebrem i ja podem servir.!!!
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 12 m + 8 m + 12 m + 5m
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 12 m + 8 m + 12 m + 5m
Del blog.: pasta pels catalans, gràcies Antonella
Vi triat per acompanyar: Trencaclosques 2014.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada