dimarts, 21 de febrer del 2017

ESPARRECS de MARGE BULLITS - COMENÇA LA TEMPORADA!!

 
Ingredients:
·         Espàrrecs de marge
·         Aigua
·         Sal
·         Pebre
·         Oli
·         vinagre
 
Procediment:
Per fi comença la temporada d’espàrrecs de marge, a casa ens agrada molt buscar-ne!!!!
Tallem una mica el final de cada espàrrec.
Els passem per aigua lleugerament . Agafem una olla e hi posem força aigua a bullir, quan ja bulli afegim els espàrrecs i només cal que bullin uns minuts, i ja podem escorre i servir en un plat, amb una bona vinagreta.  
Per quantes persones: 2
Dificultat: molt fàcil, només cal el temps per buscar-los
Temps de preparació total: 10/15m
Temps de cocció:  5 m
Avui ho acompanyarem d’una mica d’aigua de Sant Aniol.
By Carles Arnall


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada