divendres, 3 de març del 2017

Iogurt amb gerd, groselles, nabius i xarop d'atzavara



Ingredients:

·         Iogurt natural pastoret
·         Groselles
·         Nabius
·         Gerds
·         Xarop atzavara (agave)
 


Procediment:
Abans de res, comentar-vos el descobriment: el xarop d’atzavara : és una opció perfecte per persones diabètiques, obeses o per persones que volen cuidar la seva línia.  L’atzavara és un potent edulcorant que s'ha posat de moda i molts naturistes i homeòpates ho recepten recomanant com endolcidor únic, però també moltes persones que porten una dieta crudívora o volen seguir una alimentació natural el consumeixen habitualment.
El xarop d'atzavara també conegut com nèctar d'atzavara o mel de atzavara és el suc vegetal dolç que s'extreu de les fulles o penques de l'atzavara, planta d'aspecte semblant a una iuca o cactus però que en realitat és un suculent similar a l'àloe vera . 
Doncs bé un cop l’hem provat ens ha semblat prou bo!!!
Agafem el iogurt, el posem en un vol/got, i ara hi afegim les groselles, els nabius i els gerds, ara ja hi podem afegir un bon raig de xarop d’atzavara. Bon postre!!
Per quantes persones: 1 persona
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 3 m
Temps de cocció:  0 m
 
Vi triat per acompanyar: Aquest cop, hem agafat una mica de garnatxa de granel, d’Espolla.!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada