Ingredients:
·
200 g Arròs dels aiguamolls
·
50 g Olives laminades
·
10/12 Cogombrets en conserva
·
1 llauna de Tonyina
·
Mostassa a l’antiga al natural
·
Formatge cadi laminat (el tallem a quadrats)
·
Oli
·
sal
Procediment:
Bullim el arròs, posem a punt de sal. Un cop cuit,
escorre, passar per aigua i deixar refredar.
Tallem els cogombrets a làmines.
En un bol ja hi podem posar l’arròs, els cogombrets,
la tonyina , les olives, el formatge i ho ben remenem, ara hi afegim oli i sal
al gust i la mostassa . Ho deixem reposar 1h perquè agafi més consistència. Si
ens en sobre ho podem desar a la nevera 2/3 dies.
Dificultat: fàcil, pràctic
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 15m
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 15m
Vi triat per acompanyar: Negre. Tocat de l’ala
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada