dimarts, 21 de març de 2017

Macarrons cremosos amb carbassò




Ingredients:

·         macarrons mida nº 6
·         1 pot Crema de llet
·         ½ carbassó
·         Ceba petita
·         Oli oliva
·         sal
·         pebre 

Procediment:

Posem a bullir la pasta els minuts que marca el fabricant. Un cop cuita, reservar.
Tallem la ceba i el carbassó a daus i ho posem a coure amb un bon raig d’oli d’oli, posem a punt de sals, deixarem coure aproximadament uns 12/15m, ara posem un pols de sal i ja hi podem afegir la crema de llet, remenem. Ara hi afegim els macarrons i ja podem servir.  (si ho preferim també hi podem afegir una mica de parmesà.)

Per quantes persones: 3

Dificultat:  fàcil i ràpid
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció: 8 m + 15/17 m

Vi triat per acompanyar: Protos negre , reserva.

Cap comentari:

Publica un comentari