dimarts, 6 d’octubre de 2020

Macarrons amb verdures de l'horta

 




Ingredients:

* Macarrons

* 1 ceba tendra

* 2 carbassons (millor petitons)

* 1 albergínia   “

* oli, sal , parmesà 

 

Procediment:

Tallem les verdures a daus.

Posem a escalfar la paella amb un raig d’oli d’oliva.

Afegim les verdures i les deixem coure uns 20 m, foc baix i posem un pols de sal.

Mentre, bullim els macarrons segons marca el fabricant. Posem a punt de sal ... i mira no hi tinc remei, sempre hi afegeixo un raig d’oli d’oliva.

Quan faltin dos minuts per acabar la cocció de la pasta, la retirem, escorrim, però guardem una mica del suc de la cocció. Afegim els macarrons a la paella, i posem una mica del suc que hem guardat. Anem remenant i deixem coure els minuts que faltaven.

Servim, si ho volem podem afegir una mica de parmesà.

 

 

Per quantes persones: 4

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45 m
Temps de cocció:  20m + 8 m/12m

 

Ho maridem amb: Bufar i fer ampolles, blanc. 


Cap comentari:

Publica un comentari