Musclos al vapor
Ingredients:
- musclos
- aigua
- sal
- pebre
- vinagre
Un
cop nets, els posarem amb un caçó amb un dit d’ aigua, els taparem i amb uns 5
minuts ja estaran oberts.
Ja els tindrem llestos, els podem amanir amb un raig d’oli, sal, pebre i vinagre o un raig de llimona.
Ja els tindrem llestos, els podem amanir amb un raig d’oli, sal, pebre i vinagre o un raig de llimona.
Dificultat: molt fàcil
Temps de preparació total: 10 m
Temps de cocció: 5m
Temps de preparació total: 10 m
Temps de cocció: 5m
Versió del veins: Nos, no li posem aigua, ja que ja deixen prou ells mateixos. 1/2 llimona en galls,1 fulla de llorer i 1/2 ceba trinchada. per amanir al gust.
ResponEliminaVersió 2: sofregit de tomata amb ceba i pebrot vermell i verd, 1 all, llorer, pebre en gra i sal.
Després el musclos nets i xup xup fins que s'obrin, ahhh i pà per xucar.
Si t'agrada el picant 1/2 bitxo.
versió 3:igual que la primera, però deixem refredar, emplatem i dintre del musclos fiquem una picada a gust, jo ho faig amb tomata d'amanir, ceba de Figueres, pebrot verd y cogombre, sal, pebre y vinagre blanc o de poma.
Bon apetit
Los mejillones al vapor estan riquisimos y más si son del norte!! Besos
ResponElimina