dimarts, 7 d’abril del 2009

REMENAT AMB ROSSINYOLS DE PI


Ingredients:

  • rossinyols del pi (si no n'és el temps, dels secs i dp els rehidratem)
  • oli
  • ous
  • sal

Procés: Al igual que el remenat d'ous de reig

( http://etiametiam.blogspot.com/2009/04/remenat-amb-ous-de-reig.html) rehidratem els bolets

Batem els ous i al afegim a la paella amb els bolets, ho anem remenant fins que el remenat agafi cos

Bona cuina!!

Remenat amb ous de reig

Ingredients:
  • ous de reig (si no és el temps, dels secs)
  • oli
  • 3 ous
  • sal

Procediment:

Si no és el temps dels bolets, podem comprar-los dels secs, per tan els agafem i els haurem de rehidratar, podem fer-ho de dos maneres, deixar-los amb una mica d'aigua en remull durant 2 o 3 hores o be bullin-los durant uns 15 minuts. Un cop ja estan hidratats els treiem una mica l'aigua i ho posem a sofregir.

A part batem els ous i un cops batuts o afegim al sofregit de bolets, i li anem donant voltes fins que el remenat agafi el seu format.

Gambes al "ajillo"


Ingredients:
  • alls
  • oli, sal, pebre i "guindilla"
  • ceba
  • gambes pelades (de les congelades )

Procediment:

Posem l'oli a la paella i quan ja sigui calent hi afegim ceba (ratllada anteriorment) i els alls pelats. Un cop sigui ros i afegim les gambe, una mica de sal, una mica de pebre i guindilles, ho deixem que cualli i afagi un to daurat (uns 15m) i... bona cuina

TIRES DE LLOM A LA WOOK AMB VERDURES


Ingredients:

  • 4 talls de llom de porc
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 3 pastanages
  • 1 tomata
  • sal/pebre/oli
  • soja líquida

Procediment:

Tallem els talls de llom a tires. Agafem la wook i posem oli a escalfar i tirem les tires de llom, una mica de sal i una mica de pebre, ho remenem i en breu i posem la soja liquida. Al cap d'uns minuts i podem tirar totes les verdures que abans haurem tallat a daus, ho deixem sofregir uns 15m . Bona cuina