Ingredients:
·
Sal, pebre,
oli oliva
·
Espinacs tendres
·
Pinyons del
país
·
Panses petites
·
Nata liquida
200 ml
·
Massa brisa
·
1 ou
·
Formatge ratllat
Procediment:
Netegem bé els espinacs i els tallem per la meitat. Els passem per
aigua i un cop escorreguts, ho saltegem uns 5/10 m amb unes gotes d’oli d’oliva
al wook, quan ja sigui cuit. Ho posem a escorre en un colador.
Escalfem el forn 180/200º.
Folrem el motllo amb la massa.
(treure la massa de la nevera 5 m abans).
En un vol barregem bé el ou,
sal, pebre i la nata liquida. Reservem.
Tornem a posar els espinacs
al Wook, afegim els pinyons i les
panses, 2 minuts i parem el foc. Ho barregem bé amb la nata.
Ho posem tot dins el motllo.
Afegim formatge ratllat amb abundància per damunt. I dobleguem les vores de la massa cap endins i
així queda un contorn més maco. Ho posem a coure al forn uns 25 m. Podem menjar-lo
fred o calent.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 10m + 25 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 10m + 25 m