dijous, 7 de novembre del 2013

Quiche d'espinacs, panses i pinyons



Ingredients:

·         Sal, pebre, oli oliva
·         Espinacs tendres
·         Pinyons del país
·         Panses petites
·         Nata liquida 200 ml
·         Massa brisa
·         1 ou
·         Formatge ratllat 

Procediment:

Netegem bé els espinacs  i els tallem per la meitat. Els passem per aigua i un cop escorreguts, ho saltegem uns 5/10 m amb unes gotes d’oli d’oliva al wook, quan ja sigui cuit. Ho posem a escorre en un colador.
Escalfem el forn 180/200º.

Folrem el motllo amb la massa. (treure la massa de la nevera 5 m abans).
En un vol barregem bé el ou, sal, pebre i la nata liquida. Reservem.

Tornem a posar els espinacs al  Wook, afegim els pinyons i les panses, 2 minuts i parem el foc. Ho barregem bé amb la nata.
Ho posem tot dins el motllo. Afegim formatge ratllat amb abundància per damunt.  I dobleguem les vores de la massa cap endins i així queda un contorn més maco. Ho posem a coure al forn uns 25 m. Podem menjar-lo fred o calent.


Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció:  10m + 25 m