dilluns, 5 d’octubre del 2015

Hotel Miami Mar 4* (Sant Carles de la Ràpita)


 
Hotel Miami Mar * Miami Can Pons 4*
Passeig Marítim, 20
St. Carles de la Ràpita
tel. 977745859
 
 
Hotel Familiar al Passeig Marítim de St Carles. Cèntric i acollidor.
Qualitat preu, excel.lent. Amb gimnàs, piscina, parking i habitacions amb terrassa o bé amb sortida a la piscina. A 2 minuts de peu de platja.
 
Hotel inaugurat al gener del 2003, és una finestra a la Badia dels Alfacs. Situat a Sant Carles de la Ràpita, un dels enclavaments turístics menys massificat del litoral mediterrani. L’Hotel Miami Mar es troba a primera línia de mar, a peu de platja i perfectament situat per conèixer el Delta de l’Ebre
Construït per iniciativa de la família Pons, reconeguts restauradors pel seu Restaurant Miami “Can Pons”, han aconseguit unir en l’establiment el confort i el bon gust, i integrar-lo en una de les zones més privilegiades de la costa. Han estat molts anys d’experiència en l’àmbit turístic, ja des de la dècada dels 50, s’han dirigit esforços per intentar adaptar-se als gustos i necessitats dels clients, escoltant atentament, per descobrir les seves inquietuds. Per aquesta raó, en aquest hotel, s’han unit totes aquestes experiències perquè els clients trobin un establiment a l’altura de les seves expectatives. Per a la seva construcció es van utilitzar materials de primera qualitat i els seus acabats estan d’acord al que s’espera d’ell.