dijous, 7 d’abril del 2016

Calamarsons amb ceba i cervessa




Ingredients:

·         500 g calamarsons
·         1 ceba
·         1 gri d’all
·         Got de cervesa
·         Oli d’oliva
·         Sal
·         Pebre 
 

Procediment:

Tallem la ceba i l’all i ho posem a coure en una paella.
Netegem els calamarsons, en trèiem el petit plàstic interior i els passem per aigua. Escorre.
Un cop la ceba sigui rossa, afegim els calamarsons. Remenem, posem a punt de sal i pebre. Ara ja podem afegir un bon raig de cervesa i ho deixem coure uns 10 minuts fins que s’hagi begut l’aigua que fan. I ja podem servir. 

Per quantes persones: 3 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20/25m
 

Vi triat per acompanyar:  Mas llunes – Auria 2015 - Blanc