dilluns, 11 de juliol del 2022

AMANIDA DE TOMAQUET DE LA PERA, COGOMBRETS i ALCAPARRONS acompanyament pel steak i amb un bon vi: VALBUENA 5º 2010 - VEGA SICILIA

 


Avui si!! Un bon steak tàrtar (Can Serra), una bona amanida de tomàquet de la pera, ceba de Figueres i cogombrets (del nostre hort) i alcaparrons i l’esperat Vega Sicilia Valbuena 5’ 2010. Passa el temps i un dia per altre … passa volant! D’ Avui no podia passar! La vida son 4 dies i tinc el millor company de viatge.


Aquí us deixo lo recepta de l'amanida i després l'enllaç de l'steak.

Ingredients:

* 2 tomàquets de la Pera

* 2 cogombrets de l’hort petits

* 1 ceba tendra

* 10 alcaparrons

* ventresca de tonyina

* sal

* oli

* pebre

Elaboració :

Netegem les verdures amb aigua.

Les tallem a talls o si ho preferim a daus. (la ceba, el tomàquet i els cogombres). Ara posem a punt de sal, pebre i oli. I damunt ja podem col.locar els alcaparrons. És un bon entrant per després menjar l’steak.

Bona cuina i bon profit!

 

 

Per quantes persones: 3

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 0  

 

Ho maridem amb: Vega Sicilia , Valbuena 5º - 2010



Aquí us deixo l'enllaç del : Steak tàrtar:

http://etiametiam.blogspot.com/2018/02/steak-tartar-vedella-ii.html