Avui si!! Un bon steak tàrtar (Can Serra), una bona amanida de tomàquet de la pera, ceba de Figueres i cogombrets (del nostre hort) i alcaparrons i l’esperat Vega Sicilia Valbuena 5’ 2010. Passa el temps i un dia per altre … passa volant! D’ Avui no podia passar! La vida son 4 dies i tinc el millor company de viatge.
Aquí us deixo lo recepta de l'amanida i després l'enllaç de l'steak.
Ingredients:
* 2 tomàquets de la Pera
* 2 cogombrets de l’hort petits
* 1 ceba tendra
* 10 alcaparrons
* ventresca de tonyina
* sal
* oli
* pebre
Elaboració :
Netegem les verdures amb aigua.
Les tallem a talls o si ho preferim a daus. (la ceba, el
tomàquet i els cogombres). Ara posem a punt de sal, pebre i oli. I damunt ja
podem col.locar els alcaparrons. És un bon entrant per després menjar l’steak.
Bona cuina i bon profit!
Per quantes persones: 3
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 0
Ho maridem amb: Vega Sicilia , Valbuena 5º - 2010
Aquí us deixo l'enllaç del : Steak tàrtar:
http://etiametiam.blogspot.com/2018/02/steak-tartar-vedella-ii.html