Ingredients:
·
250 g de carn picada de porc
·
70 g pèsols
·
Farina
·
All i julivert - picat
·
1 cullerada pa ratllat
·
1 ou
·
1 ceba
·
3 carrotes
·
1 branca api
·
Sal
·
Pebre
·
3 cullerades de tomàquet
·
Oli oliva
Procediment:
En un vol posem la carn, l’ou i el pa ratllat i ho barregem
bé, afegim una mica de all i julivert i seguim remenant. Ara ja en podeu fer
boles i les passem per farina.
Agafem en una paella i les fregim. Reservem.
Tallem la ceba a daus.
Tallem api a rodatges i les carrotes.
Posem l’oli que ha sobrat de fregir les mandonguilles en
una cassola i afegim la ceba, la daurem a foc suau. Quan estigui daurada afegim
els pèsols, les carrotes i seguim remenant. Ara afegirem el tomàquet, posem a
punt de sal i pebre. Abaixem el foc i afegim les mandonguilles. Deixem coure
uns 20 minuts. Si veiem que queda sec podem afegir-hi una mica d’aigua. Tapem i
després ja podem servir.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 10 m + 5 m + 5 m + 20 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 10 m + 5 m + 5 m + 20 m