Ingredients:
·
Curry
·
Pit de
pollastre a daus
·
½ pebrot
vermell
·
1 ½ ceba
petita
·
½ carbassó
·
3 carrotes
·
Sal
·
Tomàquet triturat
·
Tortitas
Procediment:
Tallem a daus el pollastre, i
el sofregim en un Wook amb una mica de l’oli, i una cullerada de curry. Ho
reservem.
Tallem ½ ceba ben petita, la sofregim, quan sigui
rossa hi afegim el tomàquet i deixem que cogui uns 15/20 m. Posem a punt de sal
i si fa falta hi afegim una mica de sucre, si és molt acida. Reservem. (aquesta salsa seràd’acompanyament).
Tallem a daus totes les
verdures i les netegem. Les posem en el Wook,
i ho deixem coure uns 10 m, posem a punt de sal, i després ja hi podem afegir
el pollastre. Ho deixem coure 5 minuts més.
Agafem les tortitas i les
escalfem al microones, segons instruccions del fabricant.
Ho posem al plat i afegim el
pollastre i verdures i la salsa.
(el curry hi dona un gust
especiat molt bó)
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 20m + 10 m
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 20m + 10 m