Ingredients:
·
2 ous de pagès
·
3 patates
·
1 ceba
·
8/10 rovellons
·
Sal
·
Oli oliva
Procediment:
Netegem la ceba i la patata i la tallem a daus o
lamines petites, com ens agradi més.
Netegem els rovellons, els tallem petits a làmines i
els saltegem. Reservem.
En una paella hi posem un bon raig oli d’oliva i posem
a coure la ceba, un cop cuita la reservem.
En el mateix oli ja podem coure les patates, posem un
punt de sal i un cop cuites, reservem.
Seguim amb la mateixa paella, afegim un raig més d’oli
i posem a coure els ous, quan el rovell encara no sigui cuit, parem el foc i ja
hi podem afegir les patates i les cebes i com diu la recepta els trenquem i
barregem bé, afegim els rovellons al damunt i ja podem servir!
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45/50 m
Temps de cocció: 25 m bolets/15 m patates/cebes
Temps de preparació total: 45/50 m
Temps de cocció: 25 m bolets/15 m patates/cebes
Vi triat per acompanyar: Negre de bodega Trobat del
2011. Garriguella.