dimecres, 9 d’abril del 2014

Fajitas de carn amb verdures





Ingredients:

·         1 entrecot de vedella a tires
·         1 got de tomàquet ratllat
·         1 bitxo
·         1 ceba
·         1/2 pebrot vermell
·         1 branca api
·         Sal, oli, pebre
·         fajitas

 
Procediment:

Tallem a l’entrecot a tires i el fregim amb una cullerada d’oli. Reservem.
Tallem les verdures a làmines, tallem el bitxo i ho posem a coure amb un bon raig oli d’oliva, als 5 minuts afegim el tomàquet ratllat i seguim la cocció 5 minuts més, posem apunt de sal i un mica de pebre. Afegim la carn, remenem i apaguem el foc.
Escalfem les fajites i les farcim de la barreja de carn i verdures. Bona cuina. 
 
Per 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  5 m + 10 m


 Vi triat per acompanyar:  Perfum de vi blanc 2013,  Raventós i Blanc