dimarts, 29 de gener del 2019

Arròs a la cassola de calamar i pèsols frescos



Ingredients:
·         1 ceba
·         3 cullerades de tomàquet
·         50 g pèsols
·         3 calamars frescos #vademar
·         Oli #trullyllacabanes
·         Sal
·         Pebre
·         1 pebrot verd
·         Arròs #riumors km0
·         Caldo de verdures


Procediment:
Netegem el calamar, i el tallem a rodanxes.
A la cassola on farem l’arròs posem un bon raig d’oli oliva i posem coure el calamar. Quan sigui cuit reservem.
Tallem la ceba ben petita i el pebrot a daus.
Escalfem el caldo.
Ara posem la ceba a la cassola, quan sigui ben rossa i afegim el pebrot i els pèsols. Quan ja sigui casi cuit, afegim el tomàquet. Deixem que es concentri els sofregit. 
Ara ja hi afegim el calamar, remenem i als 5 minuts ja podem afegir l’arròs, posem a punt de sal i un pols de pebre, deixem que rossegi i afegim el caldo. En  20 minuts ja ho tindrem llest. Bona cuina.


Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 10 m+ 5 m + 20 m

Ho maridem amb: Azpilicueta Negre. Criança. D.O. Rioja