Ingredients:
·
Peix de roca de llançà
·
Oli oliva
·
Sal
·
½ llimona
·
4 patates
·
2 cebes
·
½ tomata
·
1 got vi blanc
Procediment:
Escalfar el forn 180º.
Tallem les patates i les cebes a làmines. Les passem
per aigua i les col.loquem en una plata per anar al forn amb un bon raig d’oli
d’oliva de fons. Ho posem a punt de sal.
Ho posem al forn. Als 10 minuts hi afegim també els
peixos (ja que són més aviat petits), un tall de llimona a cada peix, i una
mica de tomata també a làmines. I posem a punt de sal.
Afegim un bon raig de vi blanc.
Ho deixem coure uns 30/40 m.
I ja podem servir.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 65/70 m
Temps de cocció: 50/60 m
Temps de preparació total: 65/70 m
Temps de cocció: 50/60 m
Vi triat per acompanyar: Perro Verde. Verdejo.