dimarts, 16 d’agost del 2011

Ratatuille en versió estiuenca


Ingredients:

2 Patates
1 ceba
1 pebrot
2 carrotes
2 albergínies
sal, oli, herbes aromàtiques

Procediment:

Taller les albergínies a lamines i ho posem una estona amb sal amb un color perquè deixin anar l'amargor, després les passem per aigua i les assequem
Tallem les patates, la ceba  i les carrotes a lamines, ho passem per aigua. Tallem el pebrot per la mitat i en trèiem la grana i ho passem per aigua
Ho posem tot en una plata,amb una sola capa, hi afegim la sal, una mica d'oli i les herbes. Ho posem a coure al forn 180º/200º (dalt i baix), fins que sigui cuit
Ho trèiem del forn, deixem refredar el pebrot, i li trèiem la pell, després ho posem tot en un vol o plat , hi posem més herbes i sal al gust. (és pot servir fred o calent)
Bona cuina