Ingredients:
·
2 carbassons
·
1 ceba
·
Sal
·
Pebre
·
Oli oliva
·
Una mica d’orenga
·
2 ous
Procediment:
Netejar el carbassó (si no te la
pell molt fina, millor la trèiem) i la
ceba, tallar-ho a daus (he vist que també és fa tallat a rodanxes).
Escalfar l’oli d’oliva en una paella
i sofregir-ho uns 20 m. Afegir-hi una mica d’orenga, una mica de sal i pebre.
Trencar els dos ous en un plat
i després ho aboquem a la barreja del carbassó i ceba (algunes receptes he vist
que els baten el ous, jo aquest cop no ho he fet). Seguir la cocció uns minuts
més, i anar-ho remenant, fins que quallin. El Zarangollo és un plat que ha de
quedar melós. Rectificar de sal i
servir.
Aquesta és la recepta original, però també és pot afegir-hi patates.
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20m