divendres, 23 de març del 2012
Corona de fruites i llet condensada
Ingredients:
150 grs de farina
1 sobre de llevat royal
400 grs de llet condensada
50 grs de mantega
1 kiwi
8 maduixes
Procediment:
Posar a escalfar el forn 180º dalt i baix.
En un vol posem a batre la llet condensada i els ous (posar els ous de un a un). Després hi afegim la mantega (desfeta), per ultim la farina i el llevat amb un colador (tamisat)
Agafem el motllo hi posem les fruites, i després hi afegim la massa i dp una mica més de fruites.
Ho posem a coure al forn 25 m a cocció part baixa i els 5 minuts ultim dalt i baix.
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 35/40 m (amb motllo de silicona)
Temps de cocció:30 m
Premis blocs 2012
Ja hi estic apuntada! Espero tenir sort.! Quan es pugui votar, ja us aviso!. Si hi voleu participar, us deixo aquí informació:
Premis Blocs Catalunya 2012
Per a l’edició dels Premis Blocs Catalunya 2012 el certamen comptarà amb els mateixos tres grans grups de categories que ja es van instaurar en l’edició 2011 i dos premis especials:
Les classificacions temàtiques proposades per aquesta edició 2012 són les següents:
Considerarem bloc corporatiu aquell realitzat per una organització / institució / entitat amb la finalitat de:
a) parlar sobre la propia organització / entitat / institució
b) parlar sobre productes, serveis o activitats que ofereix
Criteris establerts per a identificar un bloc professional:
Considerarem bloc professional aquell que, realitzat personalment o per encàrrec a un tercer, té com a objectiu la promoció de la imatge personal o professional d’aquell a qui fa referència.
Així mateix, s’inclouen en aquesta categoria aquells blocs de professionals o persones amb important rellevància pública (càrrecs electes, polítics, esportistes d’alt nivell, artistes, presentadors o col·laboradors de ràdio o televisió, etc) que utilitzin el seu bloc com una eina més de comunicació professional. Qualsevol particular pot incloure el seu bloc en aquesta categoria.
Per aquesta edició 2012, els Premis Blocs comptaran també amb dos premis especials. Aquests premis queden fora de la votació popular.
http://www.stic.cat/premis-blocs-catalunya-2012/
- Corporatius
- Personals
- Professionals
- Premi del Jurat
- Premi Stic
Les classificacions temàtiques proposades per aquesta edició 2012 són les següents:
- Associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre
- Comunicació i nous mitjans
- Cuina, gastronomia i enologia
- Cultura i tendències
- Literatura
- Educació
- Esports
- Història, tradicions i patrimoni
- Política, economia i societat
- Miscel·lània i Personals
- Sostenibilitat i medi ambient
- TIC
- Turisme i viatges
- Universitats, recerca i ciència
Considerarem bloc corporatiu aquell realitzat per una organització / institució / entitat amb la finalitat de:
a) parlar sobre la propia organització / entitat / institució
b) parlar sobre productes, serveis o activitats que ofereix
Criteris establerts per a identificar un bloc professional:
Considerarem bloc professional aquell que, realitzat personalment o per encàrrec a un tercer, té com a objectiu la promoció de la imatge personal o professional d’aquell a qui fa referència.
Així mateix, s’inclouen en aquesta categoria aquells blocs de professionals o persones amb important rellevància pública (càrrecs electes, polítics, esportistes d’alt nivell, artistes, presentadors o col·laboradors de ràdio o televisió, etc) que utilitzin el seu bloc com una eina més de comunicació professional. Qualsevol particular pot incloure el seu bloc en aquesta categoria.
Per aquesta edició 2012, els Premis Blocs comptaran també amb dos premis especials. Aquests premis queden fora de la votació popular.
- Premi del Jurat al millor blog de tots els inscrits
- Premi Stic a les millors accions a les xarxes socials 2011
Remenat de carxofes i calamars
Ingredients:
1/2 calamar tallat a rodanxes
3 carxofes
oli
sal
1 gra all
1/2 got de vi blanc
Procediment:
Laminem l'all.
Amb una paella, amb poc oli, saltegem els calamars amb l'oli. Un cop cuit, ho reservem.
Netegem les carxofes i les tallem a llesques ben fines. Les saltegem en una altre paella amb una mica d'oli i sal, quan comenci agafar color i posem el vi. Un cop ja casi sigui cuit i afegim els calamars i un saltegem uns 2 minuts més
Bona cuina.!
1/2 calamar tallat a rodanxes
3 carxofes
oli
sal
1 gra all
1/2 got de vi blanc
Procediment:
Laminem l'all.
Amb una paella, amb poc oli, saltegem els calamars amb l'oli. Un cop cuit, ho reservem.
Netegem les carxofes i les tallem a llesques ben fines. Les saltegem en una altre paella amb una mica d'oli i sal, quan comenci agafar color i posem el vi. Un cop ja casi sigui cuit i afegim els calamars i un saltegem uns 2 minuts més
Bona cuina.!
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 35/40 m
Temps de preparació total amb cocció: 35/40 m
Temps de cocció: 15+10+2 m
Subscriure's a:
Missatges (Atom)