divendres, 23 de març del 2012

Corona de fruites i llet condensada


Ingredients:

150 grs de farina
1 sobre de llevat royal
400 grs de llet condensada
50 grs de mantega
1 kiwi
8 maduixes

Procediment:

Posar a escalfar el forn 180º dalt i baix.
En un vol posem a batre la llet condensada i els ous (posar els ous de un a un). Després hi afegim la mantega (desfeta), per ultim la farina i el llevat amb un colador (tamisat)
Agafem el motllo hi posem les fruites, i després hi afegim la massa i dp una mica més de fruites.
Ho posem a coure al forn 25 m a cocció part baixa i els 5 minuts ultim dalt i baix.

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 35/40 m (amb motllo de silicona)
Temps de cocció:30 m

Premis blocs 2012




Ja hi estic apuntada! Espero tenir sort.! Quan es pugui votar, ja us aviso!. Si hi voleu participar, us deixo aquí informació:

Premis Blocs Catalunya 2012

Per a l’edició dels Premis Blocs Catalunya 2012 el certamen comptarà amb els mateixos tres grans grups de categories que ja es van instaurar en l’edició 2011 i dos premis especials:
  • Corporatius
  • Personals
  • Professionals
  • Premi del Jurat
  • Premi Stic
Una vegada categoritzats els blocs, poden participar en una (i només una) de les següents classificacions temàtiques. Stic.cat es reserva el dret a modificar la categorització d’un blog en el cas de què es detecti que pel seu contingut o autoria aquesta modificació és necessària. El llistat de blocs inscrits i en quina modalitat concorren als premis es farà pública una vegada finalitzat el procés d’inscripció.
Les classificacions temàtiques proposades per aquesta edició 2012 són les següents:
  • Associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre
  • Comunicació i nous mitjans
  • Cuina, gastronomia i enologia
  • Cultura i tendències
  • Literatura
  • Educació
  • Esports
  • Història, tradicions i patrimoni
  • Política, economia i societat
  • Miscel·lània i Personals
  • Sostenibilitat i medi ambient
  • TIC
  • Turisme i viatges
  • Universitats, recerca i ciència
Criteris establerts per a identificar un bloc corporatiu:
Considerarem bloc corporatiu aquell realitzat per una organització / institució / entitat amb la finalitat de:
a) parlar sobre la propia organització / entitat / institució
b) parlar sobre productes, serveis o activitats que ofereix
Criteris establerts per a identificar un bloc professional:
Considerarem bloc professional aquell que, realitzat personalment o per encàrrec a un tercer, té com a objectiu la promoció de la imatge personal o professional d’aquell a qui fa referència.
Així mateix, s’inclouen en aquesta categoria aquells blocs de professionals o persones amb important rellevància pública (càrrecs electes, polítics, esportistes d’alt nivell, artistes, presentadors o col·laboradors de ràdio o televisió, etc) que utilitzin el seu bloc com una eina més de comunicació professional. Qualsevol particular pot incloure el seu bloc en aquesta categoria.
Per aquesta edició 2012, els Premis Blocs comptaran també amb dos premis especials. Aquests premis queden fora de la votació popular.
  • Premi del Jurat al millor blog de tots els inscrits
  • Premi Stic a les millors accions a les xarxes socials 2011
http://www.stic.cat/premis-blocs-catalunya-2012/

Remenat de carxofes i calamars


Ingredients:

1/2 calamar tallat a rodanxes
3 carxofes
oli
sal
1 gra all
1/2 got de vi blanc

Procediment:

Laminem l'all.
Amb una paella, amb poc oli, saltegem els calamars amb l'oli. Un cop cuit, ho reservem.
Netegem les carxofes i les tallem a llesques ben fines. Les saltegem en una altre paella amb una mica d'oli i sal, quan comenci agafar color i posem el vi. Un cop ja casi sigui cuit i afegim els calamars i un saltegem uns 2 minuts més

Bona cuina.!
 
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 35/40 m
Temps de cocció: 15+10+2 m