dijous, 1 de setembre del 2011

Patates farcides de l'avia remei.



Ingredients:

Carn picada de porc (ja amanida amb sal i pebre)
1 ceba
6/8 patates
oli, sal
un got de vi blanc
un got de tomata

Procediment:

Peleu les patates, buidar de dins (feu un forat amb una cullera), netegeu-les. Agafeu la carn picada i empleneu les patates.
Agafeu les patates i les passeu uns 5 minuts per la paella. (ho reservem)
Tallem la ceba ben petita, i amb el oli de sofregir les patates, hi fregim la ceba, un cop sigui rossa, hi afegim la tomata i 5 minuts desprès el vi.  Afegim les patates, i ho cobrim d'aigua. Coure a foc lent fins que les patates estiguin cuites, si volem anem remenant o donem la volta a les patates, sense que caigui la carn de dins. Servi calent.
Bon profit!
Es una recepta molt antiga que feia la meva avia remei, també es pot fer amb cebes.

Recepta: fàcil.
Procediment: 20 minuts
Cocció: 30/45 m.