dilluns, 24 d’agost del 2020

PATATES Especiades

 



Ingredients:

* 4 patates

* herbes seques variades

* oli, sal i pebre

 

 

Procediment:

Netegem les patates (no les pelem), les tallem a talls. En un vol hi posem les herbes, el oli, la sal i el pebre. Afegim les patates. Ho deixem uns minutets.

Posem a escalfar el forn.

Amb una plata hi posem un full de paper de forn, col·loquem les patates sense amuntegar-les i ho deixem coure a 200 durant 20m.  Es un agradable acompanyament per carns o peixos.

Jo per això aquest cop, ho he aprofitat per acompanyar un bon ou ferrat i una mica de pa torrat amb tomàquet en conserva d’aquest any!!

 

Per quantes persones: 4

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  5 m + 20 m
Temps de cocció: 20 m

 

Ho maridem amb: Vi negre, La Goja.  Mas Pastiràs.