dimecres, 22 d’octubre del 2014

Trio de rossinyols, formatge i tires d'entrecot

 
 
Ingredients:
·         250 gr rossinyols
·         1 entrecot de vedella a tires o daus
·         Formatge emmental
·         Sal, oli , pebre 
Procediment:
Netegem els bolets i els tallem per la meitat.
Tallem l’entrecot a tires o daus.
En una paella posem els bolets a coure, i deixem que perdin  una mica l’aigua. Després afegim un bon raig oli d’oliva i les tires d’entrecot.
Un cop cluit, emplatem els bolets i els trossos de carn amanits amb l’oli de la paella i posem una tal de formatge. Col.loquem a sobre una altre cap de bolets i carn i per últim un altre tall de formatge. Si volem podem afegir una mica de parmesà ratllat. Als 2 minuts ja podem menjar-ho, la combinació és boníssima!! 
Per quantes persones: 2
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció:  25 m
Vi triat per acompanyar: Masia Carreras, blanc. 2012.