Ingredients:
·        
250 gr rossinyols
·        
1 entrecot de vedella a tires o
daus
·        
Formatge emmental
·        
Sal, oli , pebre  
Procediment:
Netegem els bolets i els tallem per la meitat.
Tallem l’entrecot a tires o daus.
En una paella posem els bolets a coure, i deixem que
perdin  una mica l’aigua. Després afegim
un bon raig oli d’oliva i les tires d’entrecot.
Un cop cluit, emplatem els bolets i els trossos de
carn amanits amb l’oli de la paella i posem una tal de formatge. Col.loquem a
sobre una altre cap de bolets i carn i per últim un altre tall de formatge. Si volem
podem afegir una mica de parmesà ratllat. Als 2 minuts ja podem menjar-ho, la
combinació és boníssima!!  
Per quantes persones: 2
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 25 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 25 m
Vi triat per acompanyar: Masia Carreras, blanc. 2012.
 

 
