Ingredients:
·
macarrons mida nº 6
·
1 pot Crema de llet
·
½ carbassó
·
Ceba petita
·
Oli oliva
·
sal
·
pebre
Procediment:
Posem a bullir la pasta els minuts que marca el
fabricant. Un cop cuita, reservar.
Tallem la ceba i el carbassó a daus i ho posem a coure
amb un bon raig d’oli d’oli, posem a punt de sals, deixarem coure
aproximadament uns 12/15m, ara posem un pols de sal i ja hi podem afegir la
crema de llet, remenem. Ara hi afegim els macarrons i ja podem servir. (si ho preferim també hi podem afegir una
mica de parmesà.)
Per quantes persones: 3
Dificultat: fàcil i ràpid
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 8 m + 15/17 m
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 8 m + 15/17 m
Vi triat per acompanyar: Protos negre , reserva.