Ingredients:
·
Flors de carbassó
·
espagueti d’espelta integral
·
un gra d’all
·
1/2 ceba tendra
·
Sal
·
Parmesà ratllat
·
oli
·
herbes aromàtiques: menta, alfàbrega
...
Procediment:
Netegem les flors de carbassó, en trèiem el pistil i
les tallem a tires.
Tallem la ceba i el gra d’all a làmines ben fines.
Bullim la pasta amb un pols generós de sal, el temps
que ens diu el fabricant. Reservem.
Agafem una paella, afegim un bon raig d’oli d’oliva i
afegim la ceba i l’all, quan agafi color ja hi podem afegir les flors. Deixem
un parell de minuts. Afegim ara les herbes, apaguem el foc al cap de 2 minuts.
Tapem i deixem que les herbes treguin tot l’aroma amb l’escalfor de la paella.
Posem la pasta al plat, i damunt les flors. Posem un
bon polsim de parmesà ratllat.
Ja podem servir.
Vist al blog: pasta pels catalans, tot i que jo n’he
fet alguna variació
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20/25 m
Temps de cocció: 8m pasta + 8/10m les flors
Temps de preparació total: 20/25 m
Temps de cocció: 8m pasta + 8/10m les flors
Ho maridem amb: Inici 2015. Viticultura extrema. Garnatxa negra, Cabernet Sauvignon,
Samsó, Merlot i Syrah. MERVM PRIORATI