Ingredients:
* 1 pot de mascarpone
* 2 iogurts natural
* 4 ous
* 2 (mida pot iogurt) de sucre moré
* ½ (mida pot iogurt) de maizena
* 50 grs de formatge cadi (és el llescat, però l’he
tallat a trossos)
Procediment:
Agafem un motllo desmuntable i el folrem amb paper per
posar al forn.
Pre escalfem el forn, posició dalt i baix i sense ventilador
(molt important) a 180 º.
En un bol he posat els ous, el iogurt i el sucre i ho
he barrejat amb la batedora. Afegeixo el mascarpone i la maizena i segueixo
remenant i quan ja quedi tot una bona massa (més aviat liquida), ja podrem
posar-ho en el motllo.
Posem al forn, 30 m (punxem amb un escuradents, i si
creiem que encara no està, el podem deixar 10 m ).
Deixem refredar i desemmotllem. Si volem podem
afegir-hi damunt una mica de confitura 😉, això acompanyar
amb una bona garnatxa del Empordà.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 30/40 m
Ho maridem amb: Garnatxa de l’Empordà