divendres, 31 d’octubre del 2014

Faisà rostit amb verduretes i ceps




Ingredients:

·         Faisà tallat a quarts
·         Sal, pebre, oli
·         Ceps
·         2 cebes
·         3 carrotes
·         Un got de conyac
·         4 grans all - 2 tomates petites
·         aigua

Procediment:

Agafem una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva, hi afegim el faisà i el sofregim i el salpebrem, el deixem fins que quedi ben daurat.  Hi afegim el conyac i deixem que s’evapori. Ara ja podem afegir-hi les cebes, les tomates, les carrotes i els ceps. Remenem i afegim un got d’aigua, tapem i deixem coure uns 30 minuts a foc lent. 

Per quantes persones: 2

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45 m
Temps de cocció:  35 m

Vi triat per acompanyar: Monologo. _Negre. Rioja