Ingredients:
·
Mezza luna de 4 formatges
·
8 tomàquets secs amb oli
·
1 all
·
1 ceba
·
Sal, oli, pebre
·
Olives sense pinyol verdes
Procediment:
Piquem la ceba i l’all, ho sofregim amb una paella amb
un bon raig oli d’oliva.
Mestres això és cou, tallem finament els tomàquets. Un
cop la ceba sigui ben sofregida hi afegim els tomàquets, remenem. Posem a punt
de sal i pebre i ara ja hi podem afegir les olives tallades a daus. Remenem i
deixem coure 2 minuts. Reservem.
Posem a coure els mezza luna i un cop cuit, ho posem a escorre i afegim la
salsa.
Si no ens agrada aquesta
textura de la salsa, la podem passar pel xino i aixi queda més suau.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20m
Vi triat per acompanyar: Verdejo Blume 2013