dimecres, 25 de novembre del 2015

Bacallà amb pebrot i tomàquet

 
 
 

Ingredients:

·         4 talls bacallà dessalat
·         Oli
·         Sal
·         1 gra all
·         Tomàquet triturat natural
·         ½ pebrot vermell
·         ½ pebrot verd
·         farina

 

Procediment:

Enfarinem el bacallà i el fregim lleugerament. Reservar.

En una paella amb un bon raig oli d’oliva, hi posem el gra d’all pelat i el pebrot, deixem que cogui una mica, en 10 minuts ja podem afegir el tomàquet i deixem coure-ho uns 15 minuts.

Ara hi afegim el bacallà i ja ho podem servir-ho en 5 minuts.

 

Per quantes persones: 2/4 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció: 8 m + 30 m

 

Vi triat per acompanyar:  Cuatro Rayas, verdejo.