Ingredients:
* 1 col
* 100 gr carn picada de porc
* farina, oli, sal
* tomàquet triturat
*Sofregit de ceba Quim Matas
Procediment:
Aquest plat el feia la meva àvia Remei, cuinava com
els àngels. És un plat una mica laboriós però val la pena.
Netegem la col i anem trèiem fulla a fulla.
Posem aigua a bullir, i les escaldem una a una. Les trèiem
amb delicadesa i les posem damunt un drap que és refredin.
En un vol hi posem una mica de farina i tenim preparada a ma la carn picada. Agafem
les fulles una a una, i posem dins de
cada fulla una mica de carn picada i l’enrotllem com un farcellet , les
exprimint una a una perquè en surti una
mica el suc i les enferirem.
Agafem una paella i les fregim, en compte de que
no és trenqui el farcellet. Reservem.
Ara en una cassola hi posem 3 cullerades de sofregit
de ceba Quim Mates, i afegim un got de tomàquet, remenem i fem que vagi
sofregint a poc a poc. Als 10 m ja hi podem afegim els farcellets, els col·loquem
be que no ens trenquin, afegim un got d’aigua i ho deixem coure a foc vaig 20
m. Bona cuina.
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: laboriós
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 5m + 15 m + 10 m + 20 m
Ho maridem amb: Daina Rosat, Empordàlia