dilluns, 19 de març del 2018

Trencadissa d'ous amb espàrrecs silvestres (Estrellats)

 
 
 
 
Ahir va fer un bon dia, ideal per anar fer un vol i cercar alguns espàrrecs...
 
Ingredients:
·         3 ous
·         Espàrrecs de marge
·         Sal
·         Oli
·         Parmesà 
 
Procediment:
Netegem els espàrrecs, els tallem en talls de 2 cm aproximadament, la cua dura la trèiem.
En una paella saltegem els espàrrecs 3/4m. Reservem.
Ara ja podem fer els ous ferrats.
En un vol posem els espàrrecs i damunt els ous i en fem una trencadissa, i ja ho tenim a punt per servir. Si voleu podeu afegir una mica de parmesà.
Cuina fàcil, ràpida i sana. I sobretot econòmica, només ens cal el temps de buscar-los.

Per quantes persones: 2 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció:  4 m + 5 m
Ho maridem amb: Aquest cop toca aigua: de Sant Aniol.