Ahir va fer un bon dia, ideal per anar fer un vol i cercar alguns espàrrecs...
Ingredients:
·
3 ous
·
Espàrrecs de marge
·
Sal
·
Oli
·
Parmesà
Procediment:
Netegem els espàrrecs, els tallem en talls de 2 cm
aproximadament, la cua dura la trèiem.
En una paella saltegem els espàrrecs 3/4m. Reservem.
Ara ja podem fer els ous ferrats.
En un vol posem els espàrrecs i damunt els ous i en
fem una trencadissa, i ja ho tenim a punt per servir. Si voleu podeu afegir una
mica de parmesà.
Cuina fàcil, ràpida i sana. I sobretot econòmica,
només ens cal el temps de buscar-los.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 4 m + 5 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 4 m + 5 m
Ho maridem amb: Aquest cop toca aigua: de Sant Aniol.