diumenge, 8 d’abril del 2018

Pèsols i carxofes estofades.

 

 
 


Ingredients:

·         Pèsols
·         Carxofes
·         1 ceba tendra
·         1 tomàquet
·         Menta
·         1 tall de botifarra
·         1 copeta de vermut negre
·         2 alls tendres
·         Aigua
·         sal
 

Procediment:

Netegem els pèsols. Netegem les carxofes, aquestes eren  molt tendres i no he hagut de treure la pelussa interior. Les tallem a daus.
Tallem la ceba i els alls  a juliana.
Posem la cassola al foc, amb un bon raig d’oli d’oliva , afegim la ceba i els alls, remenem. Quan sigui ros, ja podem afegir els pèsols i la botifarra. Remenem i afegim un bon raig de vermut negre. Deixem coure, tapat i als deu minuts hi podem afegir les carxofes (més tard perquè no quedin desfetes). Afegim també la menta. Podem a punt de sal. Afegir un got d’aigua i deixem coure uns 35 m més a foc lent. I ja podem servir. 

Per quantes persones: 3 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  60 m
Temps de cocció: 45 m 

Ho maridem amb: 3 Finques- Negre.