dijous, 7 de juny del 2018

STEAK TARTAR versió IV - variacions amb la ceba..

 
 
 
Ingredients:
·         250 g filet de vedella
·         Cogombres
·         Tàperes
·         Sal
·         Pebre
·         Tabasco
·         Raig wiskhy
·         Culleradeta de maionesa
·         Culleradeta de mostassa
·         Rovell d’ou cru
·         Ceba caramel·litzada (pots buscar la recepta al blog)
 
Procediment:
Vaig fent versions del steak tartar, totes elles boníssimes pel meu gust, si el producte és de bona qualitat.  Aquest cop he fet  una variació amb la ceba, la posarem caramel·litzada, deixa un gust molt diferent i gustós.
Tallem el filet a daus ben fins. Ho posem en un vol.
Tallem la resta d’ingredients. I afegim la ceba caramel·litzada, veureu que deixa una textura diferent i gustosa, i potser és més digestiva que posar-la crua.
Ara ho barregem al vol tot junt, posem a punt de sal, pebre i al gust del tabasco.
Quan ho tinguem tot ben barrejat, ho posem damunt d’unes bones torradetes.
Bona cuina! 
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  15 m
Temps de cocció:  0 m
 
Ho maridem amb:  La nena. Vi blanc.