Ingredients:
·
Espaguetis espelta
·
Alls
·
Oli
·
Sal
·
1 carbassó tendra
·
Parmesà
·
Pa ratllat
Procediment:
Posem a coure els espaguetis amb abundant aigua.
Mentrestant en una paella sofregim amb oli d’oliva l’all a làmines.
Ara hi afegim el carbassó ratllat. I ho deixem coure
uns minuts.
Quan els espaguetis estiguin fets, escorreu-los i
aboqueu-los a la paella. Remenem, afegim una mica de pa ratllat i que xoparà l’oli
i s’enganxarà als espaguetis. Emplatem i volem hi podem posar parmesà al
damunt.
(de la variació de 2 receptes del bloc : Pasta pels Catalans.
Gracies Antonella!!!
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 12 m + 8 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 12 m + 8 m
Vi triat per acompanyar: Blanc – Pere Punyetes –
Penedès