Ingredients:
·
1 rabequet
(carbassa petita)
·
Sal
·
1 l de llet
·
½ l aigua
·
1 ceba
·
Foie tallat a
daus
·
Oli oliva
Procediment:
En una cassola sofregim la
ceba ben trinxada amb l’oli d’oliva fins que comenci a enrossir. En aquest moment
hi afegim la polpa de la carbassa, que
la tindrem tallada a daus . Afegim l’aigua
i deixem que bulli a foc lent , per tal que és desfaci la carbassa i es redueixi. (tapat uns 30 m) Ara és quan hi tirem la llet i ho rectifiquem
de sal. Deixem coure uns 15/20 m més. Un cop cuita, servim i per damunt hi posem
uns daus de foie.
Per quantes persones: 4 p.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 60 m
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 60 m