dijous, 31 de desembre de 2020

Cuetes de rap al forn amb patates




Ingredients:

* Cuetes de rap fresques (Va de mar, Figueres)

* patates

* cebetes

* vi, sal, oli, herbes aromàtiques, vi blanc

* all i julivert

 

Procediment:

Les cebetes petites costen molt de pelar, per fer-ho fàcil, les escaldem 8 m, deixem refredar i ja les podrem pelar.

Tallem a làmines fines les patates.

Agafem una plata per anar al forn (aquest cop he fet servir una de terrissa comprada a la Bisbal). Hi posem un bon raig d’oli d’oliva. Posem les patates per tota la base de la plata. Posem sal i una mica de fines herbes.

Posem a coure dalt i vaig 200ª 15 m.

Ara ja hi podem afegir les cebetes, 20m .

Ara preparem una mica de suc per ruixar-ho, en un vol hi posem un bon raig d’oli d’oliva i un bon raig de vi blanc, a més hi afegirem una picada d’all i julivert.

Col.loquem  les cuetes a la plata, i per damunt ho ruixem el suc que hem preparat.

Deixem coure 20 m i “ voilà ” bona cuina !!!

 

 

Per quantes persones: 4

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 15 + 20 + 20

 

Ho maridem amb: Albariño, Marieta.