Ingredients:
·
5/6 patates
·
3 ous
·
Una mica de sobrassada ibèrica
·
Sal
·
oli
Procediment:
Netegem les patates i les tallem a làmines un pèl
gruixudes o daus, com preferim.
En una paella hi posem una mica d’oli d’oliva, hi
afegim les patates i deixem que és coguin, posem al punt de sal.
Batre en un vol els ous, posem al punt de sal. Afegim
una mica de sobrassada, a daus o a talls petits. Reservem.
Un cop cuites les patates en trèiem l’oli sobrant, i
posem les patates al bol amb la sobrassada , les remenem. Eixuguem la paella d’oli
sobrant, i la tornem a posar al foc, un cop sigui calent ja hi podem posar la
barreja, repartim amb un moviment circular, deixem que faci una mica de crosta
i ja li donem la volta a la truita quan convingui i després ja podrem servir.
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 15/20 + 10/15m
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 15/20 + 10/15m
Ho maridem amb:
Verd Albera de Marti Fabra.