dimecres, 24 d’octubre del 2012

Croquetes de l'Avia Remei


Ingredients:

·         Farina
·         Pa ratllat
·         Oli oliva
·         ceba
·         Sal
·         Un pit de pollastre bullit (a poder ser bullida al caldo)
·         ½ got de llet
·         1 clara d’ou
·         1 rovell d’ou
·         Pa ratllat 

Procediment:

Picar el pit de pollastre. Reservar.
Ratllar la ceba, i sofregir-la amb oli d’oliva.  Hi afegim 3 cullerades de farina, remenem i després hi tirem una mica de llet, remenem. Un cop ho tenim ben lligat, hi afegim el pollastre, una mica de sal i anem remenam fins que quedi espès. Un cop veiem que la massa no queda enganxada a la paella, voldrà dir que ja està al punt. Tanquem el foc i afegim un rovell d’ou, ho remenem, deixem refredat en un plat i ho deixem tapat (amb paper film) a la nevera fins l’endemà.
Agafem una cullera, per fer-ne boletes allargades amb la massa.
Les passem per la clara d’ou i pa ratllat. I ja les podem afegir.
Bona cuina

Recepta de la meva mare.

Dificultat: mitja
Temps de preparació total:  20 m + 1 dia + 15 m
Temps de cocció:  15 m