Ingredients:
·
Farina
·
Pa ratllat
·
Oli oliva
·
ceba
·
Sal
·
Un pit de
pollastre bullit (a poder ser bullida al caldo)
·
½ got de llet
·
1 clara d’ou
·
1 rovell d’ou
·
Pa ratllat
Procediment:
Picar el pit de pollastre.
Reservar.
Ratllar la ceba, i sofregir-la
amb oli d’oliva. Hi afegim 3 cullerades
de farina, remenem i després hi tirem una mica de llet, remenem. Un cop ho
tenim ben lligat, hi afegim el pollastre, una mica de sal i anem remenam fins
que quedi espès. Un cop veiem que la massa no queda enganxada a la paella,
voldrà dir que ja està al punt. Tanquem el foc i afegim un rovell d’ou, ho
remenem, deixem refredat en un plat i ho deixem tapat (amb paper film) a la
nevera fins l’endemà.
Agafem una cullera, per fer-ne
boletes allargades amb la massa.Les passem per la clara d’ou i pa ratllat. I ja les podem afegir.
Bona cuina
Recepta de la meva mare.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 20 m + 1 dia + 15 m
Temps de cocció: 15 m
Temps de preparació total: 20 m + 1 dia + 15 m
Temps de cocció: 15 m