dilluns, 23 de març del 2020

Arròs amb conill, salsitxes i bròcoli



Ingredients:

* 4 salsitxes
* ½ conill tallat a talls petits
* pèsols
* bròcoli
* pèssics
* sofregit de ceba Quim Matas
* tomàquet
* 2 grans all
* ½ pebrot verd
* caldo de verdures
* sal, pebre, conyac
* ceps
* arròs


Procediment:

Netegem el bròcoli i el tallem a trossos, reservem.
Posem els ceps en remull amb aigua, que després l’arofitarem.
En una cassola de ferro colat amb un raig d’oli, enrossim els talls de conill i les salsitxes, posem un pols de sal i pebre. Reservem.
Posem a escalfar el caldo de verdures i el caldo dels ceps.
A la mateixa cassola, posem un raig d’oli oliva, sofregim el gra d’all i el pebrot verd, tall ben petit. Ara afegim una mica de tomàquet, remenem 10 minuts, ara ja podem afegir el sofregit de ceba, ho lliguem tot. Afegim la carn i el pèssic i ho reguem amb un bon raig de conyac. Deixem evaporar l’alcohol.  Tot seguit hi afegim els bolets i els pèsols. Remenem, afegim l’arròs i ho deixem rossejar 3 minuts. Posem a punt de sal i pebre i afegim el bròcoli. Afegim els brous, i deixem coure uns 18 minuts aproximadament, els 8 minuts a foc fort i els següents abaixem el foc.  Apaguem el foc i deixem reposar 3 minuts. Bona cuina.


Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  75 m
Temps de cocció: 10 m + 20 m + 18 m


Ho maridem amb: Vi negre, Selva de Mar. 2001


RECORDEU. Que no sóc una professional del sector de la cuina, només cuino amb il.lusió i amb les coses que he anat aprenent!! Bona cuina